De Fontein houdt in de online-kerkdiensten digitale collectes.

Via de QR-codes onderaan dit bericht en achterop de weekbrief kunt u een bijdrage aan de collecten doen.

Hoe werkt het? Zie uitleg elders op deze website onder het kopje ‘nieuws’. De QR-code werkt steeds tot en met maandag. U kunt zelf bepalen aan welke collectedoelen u geeft.

De collectedoelen in de dienst op zondag 20 september:

*1e collecte: Stichting Gave

Gave is een interkerkelijke organisatie die ernaar verlangt dat vluchtelingen die naar Nederland komen, worden gezien en geliefd op basis van de Bijbelse roeping gastvrij te zijn.

*2e collecte: kerkenwerk

Deze collecte is voor al het werk dat in De Fontein gedaan wordt.

* collectezuilen: huisvesting

Mocht u de digitale collecte te ingewikkeld vinden, maar toch een bedrag willen geven, dan kunt u natuurlijk altijd per bank doneren via rekeningnummer NL08 RABO 0373 7259 73 ten name van CvK De Fontein. Graag onder vermelding van het doel (zie hierboven).

1e collecte

2e collecte