Hervormde wijkgemeente De Fontein in Nijkerk. Wat is dat voor een geloofsgemeenschap? Een indruk daarvan kunt u krijgen door ons Fontein Magazine te lezen. Vraag eens een gratis exemplaar aan!

Het zomernummer van het Fontein Magazine, dat vier keer per jaar verschijnt, geeft een impressie van de gemeente die om God én mensen draait. U treft er interviews in over geloof en leven, maar ook columns, tips en prachtige foto’s. Zo kunt u een reportage lezen over een gemeentelid dat elke dag in de polder Arkemheen is te vinden. Wat doet hij daar?

En een verhaal over mensen uit De Fontein die op de achtergrond, in stilte, hun pastorale werk doen. Daarnaast een belangrijke vraag in een bijbelstudie: wie is Jezus? En ten slotte, hoe verhouden twee leden uit onze gemeente zich tot die vreselijke oorlog in Oekraïne, die ook vluchtelingen naar Nijkerk bracht?

Aanvragen

Vraag gerust het gratis zomernummer van ons Fontein Magazine aan door een mailtje te sturen naar magazine@defontein-nijkerk.nl. Een leuke manier om kennis te maken met De Fontein.