Hervormde wijkgemeente De Fontein in Nijkerk. Wat is dat voor een geloofsgemeenschap? Een indruk daarvan kunt u krijgen door ons Fontein Magazine te lezen. Vraag eens een gratis exemplaar aan!

Het winternummer van het Fontein Magazine, dat vier keer per jaar verschijnt, geeft een impressie van de gemeente die om God én mensen draait.

U treft er interviews in over geloof en leven, maar ook columns, tips over boeken en podcasts en prachtige foto’s. Zo kunt u een interview lezen met twee mensen die zich inzetten voor de jaarslijkse geldinzamelingsactie voor de gemeente. Zonder giften en gaven kan veel werk binnen De Fontein niet doorgaan.

Daarnaast een verhaal over de kerngroepen. Mensen van De Fontein die bij elkaar in de buurt wonen vormen zo’n kerngroep waarop anderen kunnen terugvallen.

Een Bijbelstudie, dit keer over geven en ontvangen, ontbreekt niet – die staat in het hart van het magazine!

Aanvragen

Vraag gerust het gratis winternummer van ons Fontein Magazine aan door een mailtje te sturen naar magazine@defontein-nijkerk.nl. Een leuke manier om kennis te maken met De Fontein.