LEV in actie

LEV@Home

Jongeren komen eens in de drie weken in groepjes van zes tot acht personen bij elkaar in het huis van twee mentoren. Een belangrijk onderdeel is een gezamenlijke maaltijd.

Zo ontstaat een gezellige en veilige sfeer waarin jongeren alle kans krijgen van hart tot hart met elkaar te praten. Zij kiezen de onderwerpen, en zij stellen de vragen. Het zijn bijeenkomsten waarin ontmoeting en verdieping centraal staan.

LEV Op Stap

Paintballen, lasergamen, een escaperoom of kartbaan bezoeken, maar ook naar de EO-Jongerendag, een concert of een theatervoorstelling? Het kan allemaal bij LEV Op Stap: gezellige activiteiten voor jongeren van zestien jaar en ouder. Op het programma staat ook het jaarlijkse weekendje weg.

LEV Borrel

Een aantal keer per jaar op willekeurig gekozen momenten komen de jongeren uit De Fontein bij elkaar voor een LEV Borrel: een gezellige borrelavond met een hapje en een drankje.

LEV Doet!

Onder deze naam gaan jongeren van De Fontein actief aan de slag met diaconale projecten. Bijvoorbeeld een werkvakantie in binnen- of buitenland. Daarvoor moeten ze zelf de fondsen bij elkaar brengen. Deze tak van LEV moet ook leiden tot een grotere diaconale bewustwording bij jongeren.

Meer informatie bij het Lev bestuur lev@defontein-nijker.nl