U kunt zich, voor het bijwonen van kerkdiensten, hier inschrijven via Kerktijd.nl. Dat hoeft u maar een keer te doen.

Via het inschrijfformulier kunt u uw voorkeur invullen voor de diensten waarvoor uw uitgenodigd wilt worden. Inschrijven is éénmalig. U ontvangt vervolgens een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen (let eventueel op uw spambox).

U krijgt, wanneer u aan de beurt bent, een uitnodiging voor het bijwonen van een van de ochtenddiensten. De avonddienst is vrij toegankelijk, daarvoor worden geen uitnodigingen verstuurd.

De uitnodiging voor de dienst is 24 uur geldig. Graag zo spoedig mogelijk reageren door ‘Ik kom wel’, of ‘Ik kom niet’ aan te klikken. Als u ‘Ik kom wel’ aanklikt, kunt u vervolgens het aantal personen aanpassen (alleen minder, niet meer. Bij meer personen contact opnemen met het kerkelijk bureau). Vervolgens krijgt u een bevestiging dat u welkom bent. Reageert u niet binnen 24 uur dan vervalt de uitnodiging. U wordt dan voor een volgende ochtenddienst uitgenodigd.

Belangrijk punt blijft, dat u of uw gezinsleden geen ziekteverschijnselen hebben die kunnen wijzen op corona.

Ina de Heer- de Zwaan, kerkelijk bureau/beheer De Fontein Nijkerk, e-mail kerkelijkbureau@defontein-nijkerk.nl,