Op vaderdag (zondag 21 juni) kunt u een ontbijt bestellen waarmee u meteen het werk van Tijmen van Steeg van de missionaire organisatie TWR steunt.

Het ontbijt bestaat onder meer uit luxe broodjes van de warme bakker, broodbeleg, sinaasappels om zelf uit te persen, een stuk fruit en een eitje dat u zelf op de gewenste manier kunt koken. Het ontbijt wordt dan op zaterdagmiddag 20 juni tussen 14 – 17 uur bezorgd op het adres dat u bij de bestelling aangeeft. Natuurlijk kunt u ook een ontbijtje voor moeder erbij bestellen, of zelfs voor het hele gezin!

Goede doel

Omdat de opbrengst voor het goede doel is, laten we het graag aan uw vrijgevigheid over wat u ervoor betaalt. Minimum prijs is € 10,- per ontbijt en bij bestelling van meer dan 2 ontbijten op 1 adres kost elk volgend ontbijt € 7,50.  Hoe werkt het? U bestelt uiterlijk 12 juni a.s. via de link http://bit.ly/vaderdagontbijttwr het aantal ontbijten.

U geeft daarbij aan waar het ontbijt op 20 juni bezorgd moet worden en of u contant of per Tikkie wilt betalen. Natuurlijk kunt u ook telefonisch bestellen door te bellen naar Berdine Aman, telefoon 06-51848516.

Alvast bedankt.

Thuisfrontcommissie Tijmen van Steeg/TWR

X