Sinds kort heeft Stichting Hoepel in Nijkerk weer een inzamelpunt voor kleding, schoenen en linnengoed. Aan de Frieswijkstraat 46 staat een grote container.

Aan de weg staat een banier zodat u het eenvoudig kunt vinden. De container staat goed zichtbaar aan de zijkant van de woning opgesteld en de oprit biedt voldoende ruimte om even de auto te parkeren. Toen Kees en Sonja Snapper (de bewoners)  hoorden dat de hulporganisatie opm zoek was naar een inzamellocatie aan een doorgaande weg in Nijkerk waren ze gelijk heel enthousiast.

Het duurde dan ook niet lang voordat alles geregeld was. Het is fantastisch om op zo’n mooie locatie een inzamelpunt te hebben. Meer informatie over de activiteiten van de stichting kunt u vinden op www.stichtinghoepel.nl.