Stichting COEN ondersteunt al jaren kansarme en anders begaafde mensen in Roemenië. Dit doen we onder meer door kledinginzamelingsacties.

De kleding die wordt opgehaald transporteren we naar het Roemeense stadje Sfantu Gheorghe. De kleding wordt gesorteerd en netjes gemaakt. De kleding wordt verkocht in winkeltjes die gerund worden door anders begaafden. De kopers zijn veelal de armsten en minder bedeelden. Het creëert dus werkgelegenheid voor anders begaafden, arme gezinnen kunnen tegen weinig kosten kleding kopen en dit en andere projecten in Roemenië kunnen met de opbrengsten draaiende gehouden worden.

De kleding transporteren we 1 of 2 keer per jaar en slaan we tijdelijk op in Nijkerk. Helaas komt de huidige opslagruimte te vervallen.., De inzameling heeft grote bekendheid in Nijkerk en veel mensen zijn hierbij betrokken. Dit willen we in stand houden!

Kortom: help mee om kleding te kunnen transporteren en zo dit project draaiend te houden. Dit kan door opslagruimte aan te bieden in Nijkerk of directe omgeving. Kent u iemand of heeft u ruimte? Laat het ons weten! Wat zoeken we? Een droge opslag, circa 50 m3. Contact opnemen kan met Gerard van Veelen (06-27061280) of Henk van Asperen (033-2457670).