Het Chr. Streekmannenkoor NW-Veluwe uit Nijkerk houdt op zaterdag 28 januari zijn Nieuwjaarsconcert in De Fontein te Nijkerk.

Het is gelukt om de Urker Mans Formatie en The Martin Mans Band vast te leggen. De  Urker Mans Formatie is een unieke groep van twaalf schitterende zangstemmen en muzikale solisten.

The Martin Mans Band zorgt voor een schitterende muzikale invulling. Het ensemble van het koor zal ook weer van zich laten horen. De organist op het kerkorgel is Martin Zonnenberg, en aan de vleugel Johan Bredewout. Dirigent Martin Mans heeft voor deze avond, die om 20.00 uur begint, een prachtig en veelzijdig programma samengesteld.

Kaarten voor dit concert zijn voor € 15,00 in Nijkerk verkrijgbaar bij: Boekhandel Den Hertog, Frieswijkstraat 6, bij de leden van het koor en via de website: www.streekmannenkoor.nl. Ook voor aanvang van het concert zijn kaarten bij de kerk verkrijgbaar.