Wie zijn er nieuw ingekomen in De Fontein? Wie is er verhuisd, vertrokken naar een andere plaats of naar een andere gemeente?

Deze gegevens kunt u vinden op het besloten gedeelte van onze website. Daar kunt u bij als u zich op onze website www.defontein-nijkerk.nl eerst laat registreren. Na aanmelding controleren wij eerst of u lid bent van De Fontein. Vervolgens ontvangt u een goedkeuringsmailtje.

Vanaf dat  moment kunt u grasduinen in het besloten deel waar ook een lijst met de meest actuele adresgegevens is te vinden, evenals de laatste weekbrief en de liturgie van de kerkdienst. Dat de wijzigingen in het ledenbestand van De Fontein achter MijnFontein zijn te vinden, heeft alles te maken met het eerbiedigen van de privacy.