06 - 57 17 46 57

De christelijk gemengde zangvereniging Excelsior geeft op 18 december haar kerstconcert in De Fontein.

Muzikale medewerking wordt verleend door het christelijke ensemble Parlando uit Veenendaal, onder leiding van Leander van der Steen en Martien van der Zwan. Parlando bestaat uit ruim twintig enthousiaste leden.

Op het programma staan bekende kerstliederen en samenzang. Solisten: Martine van der Horst, Cowiena de Jong en Bertil Gardebroek.

De algehele leiding is in handen van Ineke Bos-Strootman. Het concerte begint om 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur.

Toegangskaarten á € 10,- zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Den Hertog, bij de leden van Excelsior en in de kerk voordat het concert begint. Meer informatie: www.excelsior-nijkerk.nl.