Spreker, trainer en auteur Coen Nuijten gaat zondag 31 oktober voor in de jeugddienst in De Fontein.

Hij behandeldt vanuit het jaarthema zijn geloofsheld: Gideon: een held op sokken.

Nuijten zegt op zijn website: ‘Jezus, Hij is mijn passie. Ik geloof dat er niets mooier is dan je dagelijks leven met Hem te leiden.’

Hij stelt zich ook voor: ‘Als spreker, trainer, coach en auteur heb ik sinds 2015 het voorrecht om dagelijks Gods woord met veel mensen, jong en oud, te mogen delen. Dit doe ik door het spreken tijdens kerkdiensten, jongerenbijeenkomsten en christelijke festivals. Online kom je mij tegen als presentator van inspirerende video’s die we maken met een klein team. Offline schrijf ik boeken voor kinderen waarin het Evangelie centraal staat. Ook train ik kinder- en jongerenwerkers in het bereiken van jonge mensen met het Evangelie van Jezus Christus.’ 

Zien we jou weer verschijnen de 31e? Hopelijk tot dan!

X