Bent u op zoek naar een waardevolle vrijetijdsbesteding? Dan is het Hospice Nijkerk iets voor u. Daar zijn dringend zorgvrijwilligers nodig.

Het hospice in Nijkerk heeft een goede naamsbekendheid in de wijde omgeving. Veel vrijwilligers hebben daar een mooie plek gevonden om dienstbaar bezig te zijn voor de mens in de laatste levensfase.

Hospice Nijkerk Thuis

Iets minder bekend lijkt de hulp van vrijwilligers in de thuissituatie te zijn: Hospice Nijkerk Thuis. Deze hulp is met name gericht op het ontlasten van de mantelzorgers. In de terminale fase is de vraag om ondersteuning zeer begrijpelijk en soms ook erg noodzakelijk om het  vol te houden.
Zorgvrijwilligers zijn onmisbaar voor ons team. Het Hospice kan nieuwe zorgvrijwilligers goed gebruiken. Je hoeft daarvoor geen zorgervaring te hebben.

Scholing

Je wordt geschoold. Wel vragen we een open houding met empathie en aandacht voor de behoeften van de ander, een verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit, lichamelijke gezondheid en het  respecteren van de christelijke grondslag van het hospice is een vereiste. Bekijk onze website eens www.hospicenijkerk.nl  Wil je je aanmelden voor een ( vrijblijvend ) kennismakingsgesprek ? doe dat dan via info@hospicenijkerk.nl