06 - 57 17 46 57

De Hervormde Schoolvereniging Nijkerk (HSN) bestaat op maandag 17 juli honderd jaar. Met het oog op een jubileum-magazine is de organisatie op zoek naar (oud-)leerlingen, fotomaterialen én verhalen uit de oude doos.

De HSN organiseeert in samenwerking met Museum Nijkerk een tentoonstelling over 100 jaar Hervormde Schoolvereniging in Nijkerk.

Daarnaast maakt de schoolvereniging een mooi magazine waarin wordt teruggeblikt op de afgelopen eeuw.

Beeldmateriaal

Bent u een (oud-)leerling, (oud-)personeelslid of anderszins (oud-)betrokkene van de Eben-Haëzerschool, de Rehobothschool, de Immanuëlschool, Maranathaschool, de Ichthusschool, de Appelgaard of de Johannes Calvijnschool?

En hebt u nog beeldmateriaal of interessante (school)spullen waarvan u denkt dat die goed zouden passen in onze tentoonstelling?

Of hebt u een grappig, ontroerend of spannend verhaal dat u zou willen delen in ons magazine?

Neemt u dan alstublieft snel contact op met de jubileumcommissie.

Dat kan het makkelijkst door een e-mail te sturen naar Nelleke Hegeman via: n.hegeman@hsn-scholen.nl.