Heb je een serieuze verkeringsrelatie, ben je verloofd of ben je maximaal een jaar getrouwd? Save the date. Er komt een Premarriage Course aan.

Wat is de Premarriage Course? Samen in gesprek over wat echt belangrijk is in je relatie. Tijdens vijf leuke en ontspannen avonden geef je een positieve boost aan je relatie.

Een praktische cursus ter voorbereiding op je huwelijk, met thema’s als: hoe houd je je liefde levendig, seksualiteit, communicatie, conflicten, geloof in je relatie, liefdestalen, schoonfamilie en omgang met tijd en geld. Van harte welkom. Data: 5 donderdagavonden in oktober/november. 19.30- 21.45 uur in De Fontein.

De cursus is voor leden van De Fontein en wordt cadeau gedaan door de kerk. Geef je voor 25 september op. We hopen jullie daar te zien.

Fennie (06-53238858) en Gerben Timmer, Marenke en Evan Kroon, Liselot Zuur (06-44662356, pastoraalwerker@defontein-nijkerk.nl)