FONTEIN MAGAZINE

Let dit weekeinde of uiterlijk komende week goed op uw brievenbus. Op uw deurmat ploft – Deo Volente – het tweede nummer van het Fontein Magazine.

Het nieuwe nummer biedt een aantrekkelijke mix van informatie en verhalen.

Zo staat er een indringend interview in met Marjon van Essen wier naam al jarenlang op de weekbrief staat. Zij kampt met een chronische ziekte die haar leven terugdringt tot in en om haar huis. Hoe ga je daar mee om, in geloof?

Jubileum

Daarnaast bevat het magazine een Bijbelstudie, een recept en columns. De Fontein bestaat twintig jaar. In ons magazine gaan de eerste voorzitter van de kerkenraad, Gert Vos, en de huidige preses, Johan Kelder, met elkaar in gesprek.

Mocht u geen Fontein Magazine hebben ontvangen, of wilt u (nog) een exemplaar, stuur dan een mailtje naar: magazine@defontein-nijkerk.nl.