Lukken je goede voornemens tot nu toe? Of zijn ze al mislukt? Wat vindt God hier eigenlijk van? Ex-profvoetballer Tjeerd Korf gaat tijdens de eerste jeugddienst van De Fontein op zondag 29 januari met ons kijken naar het thema ‘goede voornemens’. Aanvang: 18.30 uur.

Korf stroomde vanuit de jeugdopleiding bij Flevo Boys – via diverse tussenstappen – door naar het eerste elftal van PEC Zwolle.

Hij zegt hier zelf het volgende over: ‘De voetballer, of de topsporter, dat zijn de titels of benamingen die je krijgt wanneer je profvoetballer bent. Voor mij al weer jaren geleden, nu zou ik de titel anders benaderen. Ik wil vooral gezien worden als kind van God, hij die Jezus volgt.’

Wonderbaarlijke genezing

Tjeerd is getrouwd met Christien en heeft twee kinderen (Joël en Eline). Het gezin heeft al veel meegemaakt, en tegelijkertijd hebben ze altijd de nabijheid van God ervaren, in de diepe dalen van het leven.

‘We kregen te maken met ziekte bij onze zoon, die wonderbaarlijke genezing heeft ontvangen. We zijn daardoor sterker geworden en mogen dankbaar in Gods genade leven. Zo zijn we ook heel voorzichtig met het uitspreken van doelen of dromen, je weet niet wat er op je pad gaat komen, we leven met de dag. Daarom wil ik dienstbaar zijn in Gods Koninkrijk, over Jezus getuigen en vertellen wat Hij voor je kan doen. Vanuit mijn eigen leven en huwelijk zijn er vele voorbeelden waar Jezus ons hielp. Mijn levensmotto is dus ook: TESTIFY.’

Tjeerd is enthousiast over het thema en we kijken met elkaar enorm uit naar 29 januari. Zien we je dan?

 

Tjeerd Korf