06 - 57 17 46 57

Het jeugdwerk voor tieners van 12 tot en met 16 van De Fontein jaar krijgt vanaf het komende seizoen een nieuwe opzet én een nieuwe naam: FON10ERS.

Voorheen spraken we over Claxon, Maqor en catechese – op zichzelf staande activiteiten die te weinig op elkaar waren afgestemd.

Dit seizoen ligt de nadruk op een gezamenlijke doelstelling, waarbij de activiteiten elkaar gaan versterken.

Met FON10ERS is daarom gekozen voor één naam, eigentijds en modern, met een duidelijke link naar de tieners van De Fontein.

Onder deze noemer vallen drie activiteiten:

* FON10ER Faith

FON10ER Faith is bedoeld voor tieners die meer willen leren over het geloof en daarover willen praten met leeftijdsgenoten.

In een ontspannen setting bespreken zij iedere week een geloofsthema.

Wanneer en waar?  Maandag, dinsdag en woensdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur in De Fontein.

Meer informatie: faith@defontein-nijkerk.nl

* FON10ER Friends

FON10ER Friends betekent vrijdagavond met leeftijdsgenoten chillen, ontspannen en elkaar ontmoeten. Ze gaan een aantal keer per jaar praktisch aan de slag met geloofsthema’s die bij FON10ER Faith zijn behandeld . Wanneer? Twee groepen komen om de week op vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur bij elkaar in jeugdhonk de Drop.

– FON10ER Friends 1 is voor tieners uit de eerste of tweede klas. Start vrijdag 20 september.

– FON10ER Friends 2 is voor tieners uit de derde of vierde klas. Start vrijdag 27 september.

Meer informatie: friends@defontein-nijkerk.nl

* FON10ER Fun

FON10ER Fun is een maandelijkse activiteit die in teken staat van actie, gezelligheid en een heleboel plezier.

Iedere maand beleven de tieners een leuke avond. Bijkomend voordeel is dat de activiteiten niet veel kosten.

Meer informatie: fun@defontein-nijkerk.nl

Hebt u nog vragen of opmerkingen mail dan naar jngerenwerker Richard Verhoef via e-mail: jongerenwerker@defontein-nijkerk.nl.