De Fontein zendt onlinediensten uit. Per dienst zijn sinds Hemelvaartsdag 70 bezoekers welkom. Hoe werkt dat? Hieronder de feiten op een rijtje:

• Er is zowel ‘s ochtend (09.30 uur) als ‘s avonds (18.30 uur) een dienst.
  • De onlinediensten zijn te volgen via www.kerkdienstgemist.nl en het videokanaal YouTube. (type De Fontein Nijkerk in het zoekvak)
  • Voor de onlinedienst kunt u ook inschakelen via www.kerkomroep.nlDat kan alleen als u beschikt over een code.
  • Tot nader order zijn er, in navolging van een advies van de Protestantse Kerk, per dienst zeventig bezoekers aanwezig. Dat is 10 procent van het aantal zitplaatsen in de kerk.
  • Het bezoekersaantal is met uitzondering van het team dat de onlinedienst mogelijk maakt (‘personeel’).
  • Er zijn voorzangers in de dienst.
  • Vaste onderdelen van de dienst: een meditatie en bemoediging, een kindermoment, gebed en een digitale collecte.
  • De onlinediensten zijn na afloop terug te vinden op www.kerkdienstgemist.nlYouTube en www.kerkomroep.nl.