De Fontein zendt onlinediensten uit. Per dienst zijn sinds de laatste versoepelingen 130 bezoekers welkom. Hoe werkt dat? Hieronder de feiten op een rijtje:

• Er is zowel ‘s ochtend (09.30 uur) als ‘s avonds (18.30 uur) een dienst.
  • De onlinediensten zijn te volgen via www.kerkdienstgemist.nl, YouTube (De Fontein Nijkerk) en www.kerkomroep.nl (alleen met code).
  • Tot nader order zijn er per dienst 130 bezoekers aanwezig. De maximale capaciteit van het gebouw wordt benut, waarbij de kerkgangers op anderhalve meter van elkaar zitten.
  • Het bezoekersaantal is met uitzondering van het team dat de online-dienst mogelijk maakt (‘personeel’).
  • Sinds de laatste versoepelingsronde mag er weer worden gezongen!
  • De mondkapjesplicht is vervallen. Wel moeten kerkbezoekers zich nog steeds laten registreren, wordt bij de ingang naar de gezondheid gevraagd en worden bezoekers naar hun zitplaatsen begeleid.
  • Vaste onderdelen van de dienst: een meditatie en bemoediging, een kindermoment, gebed en een digitale collecte.
  • De onlinediensten zijn na afloop terug te vinden op www.kerkdienstgemist.nlYouTube en www.kerkomroep.nl.