De Fontein zendt tot en met 1 juni online-diensten uit. Hoe werkt datHieronder de feiten op een rijtje:

• Er is zowel ‘s ochtend een dienst (09.30 uur) als ‘s avonds (18.30 uur).
  • De online-diensten zijn te volgen via www.kerkdienstgemist.nl en het videokanaal YouTube. (type De Fontein Nijkerk in het zoekvak)
  • Voor de online-dienst kunt u ook inschakelen via www.kerkomroep.nl (met code), maar de provider kan niet garanderen dat de uitzending zonder problemen verloopt. Het beste kunt u een van de andere platforms gebruiken.
  • Vaste onderdelen van de dienst: een meditatie en bemoediging, een kindermoment, gebed, zang en een digitale collecte.
  • De online-diensten zijn na afloop terug te vinden op alledrie internetplatforms: kerkdienstgemist.nl, YouTube en kerkomroep.nl.