Op basis van de door het kabinet afgekondigde versoepelingen zijn er tijdens de twee diensten op zondag 23 januari, die online worden uitgezonden, per dienst vijftig bezoekers welkom.

• Er is in deze zondag ’s ochtend (10.00 uur) een dienst, en ’s middags (15.30 uur). Vanaf zondag 30 januari beginnen de avonddiensten weer om het gebruikelijke tijdstip, 18.30 uur.
  • De onlinediensten zijn te volgen via www.kerkdienstgemist.nl, YouTube (De Fontein Nijkerk) en www.kerkomroep.nl (alleen met code).
  • Er wordt geen coronatoegangsbewijs gevraagd.
  • Kerkbezoekers worden naar hun zitplaatsen begeleid.
  • De basisregels blijven onverminderd van kracht, omdat het coronavirus niet weg is: handen wassen, handen ontsmetten, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, thuisblijven en testen bij klachten
  • Vaste onderdelen van de dienst: een meditatie en bemoediging, een kindermoment, gebed en een digitale collecte.
  • De onlinediensten zijn na afloop terug te vinden op www.kerkdienstgemist.nlYouTube en www.kerkomroep.nl.