Het dagboekje ‘Een handvol koren’ met ervaringen van zendingswerkers en overdenkingen komt er weer aan. Het gaat om de editie 2021. 

De vrijwilligers brengen de dagboeken weer rond naar de mensen die hem vorig jaar ook hebben ontvangen. U koopt niet alleen een mooi dagboekje, maar met de aanschaf van dit boekje steunt u ook de zendingscommissie van de Hervormde Gemeente, waarin ook De Fontein participeert. Met de aanschaf steunt u het werk van het zendingsechtpaar Leendert en Nelleke Wolters in Praag (prijs dagboek € 12,50). 

Ervaringen

Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijkje in Gods wereldwijde kerk. Het is echt een dagboek voor jong en oud. Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning. Zijn ze niet bij u langs gekomen? Bel, app of mail naar Alex Wallet tel.: 06-53273198 e-mail: a.wallet@hetnet.nl of bel naar Leida Gardebroek 033-2458451.

 

X