Ondanks de coronacrisis heeft de Hervormde Gemeente van Bodegraven een beroep uitgebracht op ds. T.C. Verhoef, verbonden aan De Fontein in Nijkerk.

‘Al enige tijd geleden heb ik verteld dat de Hervormde Gemeente Bodegraven mij wilde beroepen. Vanwege de drukte rondom Pasen heb ik gevraagd dit beroep even uit te stellen, maar door de coronacrisis is alles wat op de langere baan geschoven. Nu wil de gemeente van Bodegraven toch het beroep uitbrengen en betekent het dat ik voor 8 juni een besluit moet hebben bekendgemaakt. Het is ingewikkeld om in ‘dit nieuwe normaal’, waar een goede kennismaking niet makkelijk te realiseren is, een goede indruk te krijgen van het nut en de noodzaak om daar te gaan werken, maar ik hoop op duidelijkheid van Boven.  Bedankt alvast voor opnieuw veel meeleven, omdat sommigen dachten dat dit beroep al direct na Pasen was uitgebracht’, aldus ds. Verhoef.

X