De Praatpaal, bestaat die nog? Jazeker. Er hebben al vele kinderen (vanaf 6 jaar) en tieners, om diverse redenen, de weg naar de Praatpaal gevonden.

Dat kan zijn omdat ze zich eenzaam voelen, omdat ze een dierbare hebben verloren of omdat hun ouders (gaan) scheiden. Ze kunnen zelf contact met ons opnemen, maar vaak gaat het via ouders, een leerkracht, huisarts, pastoraal medewerker of via het gebiedsteam van de gemeente Nijkerk. Een (tijdelijk) steuntje en een luisterend oor, dat is wat er vaak nodig is om het kind/ de tiener weer op weg te helpen.

We zijn nog op zoek naar versterking van ons team. We werken met duo’s namelijk een coach en een begeleider. Een professionele achtergrond in de hulpverlening of onderwijs is geen voorwaarde. Een luisterend oor bieden en een hart voor kinderen/jongeren wel. Voor versterking bij de begeleiders zijn we vooral op zoek naar mannen. Aanmelden of eerst wat meer informatie? Dat kan via de site www.praatpaalnijkerk.nl Of neem contact op met Liesbeth van Duinkerken. Telefoon : 06-18456978 Email: liesbeth_em@hotmail.com