06 - 57 17 46 57

Het Christelijk Streekmannenkoor Noord-West Veluwe geeft op donderdag 12 december een traditioneel Adventsconcert in de Kruiskerk in Nijkerk. Aanvang: 20.00 uur.

Het koor onder leiding van Martin Mans brengt advents-, kerst- en andere sfeervolle liederen ten gehore. Aan het concert werken de volgende solisten mee: Annelies Schep (sopraan), Arjan en Edith Post (trompet) Anke Bottema (harp), Marjolein de Wit (fluiten), Mark Brandwijk (vleugel); Bastiaan Stolk (orgel), Peter Estié, Piet den Breems en Geert Westerhof (koorsolisten) en het Ensemble Noord-West Veluwe.

Kaarten

Kaarten voor dit concert zijn voor € 15,00 verkrijgbaar op diverse locaties in Nijkerk: Boekhandel Den Hertog, Frieswijkstraat 6, Drogisterij & Parfumerie Nijkerk, winkelcentrum Paasbos en J. de Groot, Van Rootselaarstraat 16 in Nijkerkerveen. Ook bij de koorleden en via de website: www.streekmannekoor.nl kunt u kaart kopen.