Het Nijkerks Diaconaal Beraad houdt weer de Vakantiegeldactie voor mensen die het financieel moeilijk hebben en daardoor niet de vreugde van een vakantie kunnen meemaken.

Nu we heel langzaam weer versoepelingen krijgen vanuit de overheid gaat u misschien ook steeds meer nadenken over wat u deze zomer gaat doen. Blijft u in Nederland of toch een reis naar het buitenland? Waar kan ik wel naar toe, waar heerst corona toch nog te veel en waar kan ik niet naar toe?

Weet u, er zijn mensen in Nederland, ook hier in Nijkerk, die deze zorg helemaal niet hebben. Zij hebben helemaal niet het geld om op vakantie te gaan en hebben dus hele andere zorgen. Voor deze mensen wil het Nijkerks Diaconaal Beraad klaar staan. Dit doen ze óf via de caravan waar men gratis een weekje naar toe kan óf via de vakantieactiviteiten voor kinderen in de zomervakantie. Hopelijk ontvangt u deze maand uw vakantiegeld weer om leuke dingen mee te gaan doen.

Wilt u overwegen om een klein bedrag van dit vakantiegeld aan het NDB te schenken? Zij kunnen dan de hierboven genoemde activiteiten blijven doen en mensen die het financieel moeilijk hebben toch een stukje vreugde geven in vaak moeilijke tijden. Als u dit werk wilt steunen maak dan een bedrag over naar rekening NL81 RABO 0347 8360 38 t.n.v. de diaconie o.v.v. Vakantiegeldactie 2021.
Alvast bedankt namens de diaconie Adriaan Jonker/Jan Versloot