“Leef met vreugde uit de fonteinen van heil die God geeft”

De Fontein is een gemeente die haar verwachting bij Jezus Christus, de opgestane Heer zoekt.
De onderlinge verbondenheid in Jezus is een stimulans voor de vele activiteiten.

"Leef met vreugde uit de fonteinen van heil die God geeft" is een voortdurende realiteit voor ons als gemeente.
Dit stimuleert en motiveert het gemeenteleven.

Gemeenteleden
Een kleurrijke gemeente met veel jongeren.
Er is ruimte voor nuances in geloofsbeleving zodat men zich gekend  en veilig voelt.

We stimuleren persoonlijke inzet bij het opbouwen en onderhouden van de geloofsgemeenschap.
Deelname aan diverse groepen voor geloofs groei/verdieping vinden wij belangrijk.

Ontstaan
Op 14 mei 2000 begon de Fontein als Hervormde buitengewone wijkgemeente. Enkele jaren later is deze naam gewijzigd in Hervormde wijkgemeente van bijzondere aard De Fontein.  De leden komen uit Nijkerk en omstreken.

Kerkgebouw
Op 20 maart 2011 was de eerste feestelijke dienst in het eigen kerkgebouw De Fontein.
De jaren daarvoor hebben we onze zondagse bijeenkomsten in aula’s van diverse scholen gehouden.

Meer vragen of informatie: info@defontein-nijkerk.nl

17 september Jeugddienst
11 oktober Seniorenmiddag