Wat geloven wij?

Vraag de gemiddelde Nederlander of hij gelooft en negen van de tien keer krijg je te horen: “Ja, ik geloof wel dat er iets is”.
Wij geloven niet in “iets”.  God is niet iets vaags, maar heel concreet; de Schepper van hemel en aarde. Onze Maker!

Wij geloven dat God  van ons houdt en een echte relatie met ons wil aangaan. Hij wil dat we Hem leren kennen en kwam daarom in Zijn Zoon Jezus naar de aarde.
Wie Jezus ziet, ziet God de Vader.

Wij geloven niet in de goedheid van mensen, wel in de goedheid van God. Door het lijden, sterven en de opstanding van Jezus staat er niets meer in de weg tussen ons en God. Hij is onze Redder.

Wij geloven dat God mensen wil veranderen, in mensen die meer en meer op Hem gaan lijken.
Wij geloven dat als je God kent, je de echte zin van het leven vindt, een leven dat niet ophoudt bij de dood.

Ik heb nog veel vragen
Geloven wil niet zeggen dat je geen vragen meer hebt.  Je verdiepen in God en luisteren naar Hem maakt vragen los. Maar dat geeft je ook de kans God te ontmoeten en je vragen bij Hem te brengen en met elkaar te delen.

Dat geloven wij en dat is wat ons, als leden van de Fontein, bindt.

Als gemeente willen we dit met jou delen.

Wil je meer weten?
Neem contact op met dominee@defontein-nijkerk.nl

17 september Jeugddienst
11 oktober Seniorenmiddag