Kindernevendienst

Kinderen horen erbij; helemaal, ook in de erediensten! Maar omdat sommige onderdelen  voor de kleinsten nog te moeilijk  zijn, verruilen de kinderen van groep 1 t/m 4 van de basisschool, net voor de preek, de kerkzaal voor hun eigen kindernevendienst. Na de prediking komen ze weer enthousiast terug, gewapend met een bij het Bijbelverhaal passende verwerking, o.a. op deze manier geven we gestalte aan de opdracht van de Here Jezus; “Laat de kinderen tot Mij komen”.

Voor elke groep wordt een begrijpelijk verhaal verteld en een werkje gemaakt dat aansluit bij de leeftijd van de kinderen. Het werkje nemen ze mee naar huis zodat u nog even kunt napraten over de dienst van uw zoon of dochter.
Elke groep heeft 2 begeleiders.

Op de tweede feestdagen is er geen kindernevendienst, dan is er een jeugd- of kinderdienst in de kerk en worden de gemaakte werkjes van de kinderen opgehangen in de kerkzaal.

27 september Open Kerk
30 september Boeldag 2017