Kamp

Ieder jaar organiseren we een tienerkamp. Het thema dit jaar zal zijn: Rise and Shine! We gaan het onder andere hebben over hoe je kunt shinen in je geloof op je eigen manier. En hoe sta jij op voor wat je gelooft? Een mooi thema waar we veel van elkaar kunnen leren.
Natuurlijk staan er wel heel veel leuke activiteiten op het programma. Nieuwsgierig? Geef je dan snel op en maak dit alles mee!

• Voor wie: 12-15 jaar (voorwaarde is dat je een jaar brugklas hebt gedaan) en ook dit jaar is er weer een 15+ (geen eindleeftijd)
  • Wanneer: 24-26 augustus 2018
  • Verzamelen: 20.00 vertrek bij de Fontein
  • Opgeven: Laat een berichtje achteronder dit bericht of stuur een mail naar claxon@defontein-nijkerk.nl Vermeld bij je opgave graag hoe oud je bent.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op via het bovenstaande mail adres. We hebben er onwijs veel zin in.

20 september Beth Moore-studie
23 september Basiscatechisatie