Gemeente Groei Groepen

In de Gemeente Groei Groepen (GGG) gaat om het groeien in:

• geloof
  • gemeenschap
  • gastvrijheid

Het geloofsgesprek wordt met een open Bijbel gestimuleerd.

Ook al hebt u nog nooit een kerk van binnen gezien, maar hebt belangstelling voor dit soort geloofsgesprekken, dan bent u van harte welkom.

ggg@defontein-nijkerk.nl

Waarom Gemeente Groei Groepen
Op zondag komt de gemeente in haar grote verband samen. Samen zingen, bidden en luisteren naar uitleg van de Bijbel. Het is goed om regelmatig in kleinere verbanden (8-15 mensen) samen te komen. Het schept een onderlinge vertrouwensband.

Laagdrempelig
De GGG is één van de vele “kringen” voor De Fontein om de onderlinge verbondenheid als gemeente te stimuleren. Het is niet de plek om diepgaande theologische discussies te voeren. Daarvoor zijn andere groepen.

Vanwege deze laagdrempeligheid kunnen mensen, met interesse voor het christelijke geloof hieraan deelnemen.

Als het aantal deelnemers van een GGG toeneemt, wordt de groep gedeeld in tweeën. Door te delen groeit het aantal kringen.

De meeste GGG-kringen gebruiken materiaal van het Evangelisch Werkverband.

17 september Jeugddienst
11 oktober Seniorenmiddag